COVID-19

Volume åbner op for et nyt og Corona-sikret venue. Grundet de mange udfordringer Covid-19 har bragt med sig, vil der efter myndighedernes restriktioner nu bliver afholdt siddende og mindre stående events, for at kunne imødekomme de plads- og sundhedskrav der skal overholdes ved indendørs arrangementer. Ved alle begivenheder, vil der være ekstra opmærksomhed på, at der er godt med plads til alle ved ankomst, under og efter arrangementer i Volume.

Som myndighederes restriktioner ser ud lige nu, vil der Indtil den 31 oktober 2020 I hallens 700 kvm2 være mulighed for at afholde begivenheder med op til 350 siddende gæster. Ligeledes må der afholdes begivenheder med stående gæster op til 100 personer. I Volume vil der under alle arrangementer blive sprittet af i bar- og toilet området løbende, samt vil der være fordelt synlige håndsprit rundt om i hallen. Volume beder ligeledes alle i hallen om at tag hensyn, ved at holde afstand til hinanden og om at være opmærksomme på hygiejnen.

Alle gæster bedes om at komme i god tid, til arrangementerne for at undgå kødannelser samt om at være opmærksomme, at der til siddende events er seating. Gæsterne vil blive anvist en plads af personalet ved ankomst, fordelt med sikker afstand, for at mindske smitten. Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder. Volume beder alle gæster være opmærksomme på sin plads og holde den resten af arrangementet.

Alle arrangementer bliver gennemført efter anvisninger, fra myndighederne og der er ekstra opmærksomhed på at alle som lejer hallen, er sat ind i og overholder dem. Samt forventes der, at alle gæster i hallen orientere sig om de nye Covid-19 sikre tiltag, så alle får den bedste oplevelse.

Volume er igen klar til at åbne dørene op til en optimeret og Covid-19-sikker hal, som overhoved muligt – for at skabe en tryg og sikker oplevelse for alle.

Yderligere information

Baren er cashless, så der kan kun betales med kontaktløs eller mobilpay. Der vil til arrangementer med billetkøb, være yderligere information om dette.

X