Volume åbner op for et nyt og Corona-sikret venue. Grundet de mange udfordringer Covid-19 har bragt med sig, vil der efter myndighedernes restriktioner nu bliver afholdt siddende og mindre stående events, for at kunne imødekomme de plads- og sundhedskrav der skal overholdes ved indendørs arrangementer. Ved alle begivenheder, vil der være ekstra opmærksomhed på, at der er godt med plads til alle ved ankomst, under og efter arrangementer i Volume. 

I hallens 700 kvm2 være mulighed for at afholde begivenheder med op til 350 siddende gæster, ligeledes må der afholdes begivenheder med stående gæster op til 100 personer. I Volume vil der under alle arrangementer blive sprittet af i bar- og toilet området løbende, samt vil der være fordelt synlige håndsprit rundt om i hallen. Volume beder ligeledes alle i hallen om at tag hensyn, ved at holde afstand til hinanden og om at være opmærksomme på hygiejnen. 

Ligeledes opfordrer vi alle gæster om at komme i god tid til arrangementerne, for at undgå kødannelser samt om at være opmærksomme på, at der til siddende events er seating. Gæsterne vil blive anvist en plads af personalet ved ankomst, fordelt med sikker afstand, for at mindske smitten. Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende pladser. Volume beder alle gæster være opmærksomme på sin plads og holde den resten af arrangementet. 

Alle arrangementer bliver gennemført efter anvisninger fra myndighederne og der er ekstra opmærksomhed på at alle som lejer hallen ligeledes besøgende, er sat ind i og overholder dem. Vi forventer at alle vores gæster orienterer sig om Volumes nye Covid-19 tiltag, så alle får den bedste og tryggeste oplevelse. 

X