Kultur & Koncerter

Kultur & Koncerter

SPECS

Få et samlet overblik over Volumes forskellige muligheder samt en gennemgang af alt det vigtigste du bør vide, hvis du er interesseret i at afholde dit arrangement i Volume. Dokumentet indeholder følgende: billeder af  hallen, plantegning, inventarliste og tekniske specifikationer.

I Volume er der højt til loftet – både fysisk og kulturelt. Volume har igennem en årrække fastslået sig som en solid samarbejdspartner for det musikalske vækstlag i København og omegn. Den gamle sporvognsremise, med sin centrale placering på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen, har med sin 700 m2, hidtil haft plads til 800 gæster. 

Volume har i mange år været en platform for en mangfoldig række af kultur og musik aktører. Vores venue præsenterer årligt en lang række koncerter og performances, på tværs af musikalske genre og kunstformer. I Volume afvikler vi b.la. årligt festivalerne Strøm festival, Uhørt festival, Festival of Endless Gratitude – og et utal af andre kulturelle events, i mange former og faconer.

Volumes vision er at være et samlende kulturvenue, hvor byens mange arrangører og aktører kan lade sig inspirere, berige og udfordre hinanden i professionelle rammer. Dette er til glæde for alle os, der ønsker et dynamisk og levende musik- og kulturmiljø i København.

Hver gang du vælger at afholde dit arrangement i VOLUME, støtter du DISIE SPACE, der siden 2009 har arbejdet for at skabe en bæredygtig fremtid ved at støtte og forløse potentialet for socialt og bæredygtigt iværksætteri i hele Danmark.

X