Kultur & Koncerter

SPECS

Få et samlet overblik over Volumes muligheder samt en gennemgang af alt du bør vide, når du skal afholde dit arrangement i Volume. Dokumentet indeholder følgende: billeder af salen & opsætning, plantegninger, inventarliste og tekniske specifikationer.

Fremtidens København skal være en kulturhovedstad med kant, nerve og mangfoldighed. Volume har fastslået sig som en solid samarbejdspartner for det kulturelle vækstlag, og danner scene for en mangfoldig række af kultur og musik aktører. Vores venue præsenterer derfor årligt koncerter og performances, på tværs af musikalske genre og kunstformer. 

Volume er Københavns grænseløse venue. Vi har tradition for at være med til at udvikle den musikalske scene, når vi årligt danner ramme for festivaler og koncerter for bl.a. Strøm festival, Uhørt festival, Festival of Endless Gratitude – og et utal af andre kulturelle events, i mange former og faconer.

Venuet er 700m2 med plads til 800 gæster. Vores ikoniske remise kan gøres intimt til 350 stående eller siddende gæster. Hallens fire vægge og 10 meter høje loft har gennemgået en større akustisk regulering, der sikrer en knivskarp sonisk oplevelse. Sammen med salenes kantede og rå udtryk og det professionelle lydsystem fra ‘function one’, er det som gæst i Volume en æstetisk holistisk oplevelse – både auditivt og visuelt. 

X