I Volume kan du designe konferencer og workshops efter specifikationer, som er tilpasset dit brand. Vi omfavner og giver plads til de store armbevægelser, ideer og tanker. Så skal der tilrettelægges et event og konference for egne medarbejdere eller eksterne samarbejdspartnere i autentiske og inspirerende rammer, er Volume ideel til formålet. 

Med vores centrale placering i København, og med en størrelse på 700m2 kan vores ikoniske remise give jer muligheden for at skabe både stående og siddende arrangementer i mange størrelser. Hallen er opdelt i to sale med de oprindelige gulv-til-loft porte, som danner rammen for fleksibilitet til at skabe rum i rummet. De gamle fabriksvinduer skaber et naturligt lysindfald og med industrielle og klassiske detaljer, er du sikret en et arrangement der skaber et  vedvarende indtryk. 

Når du afholder konferencer og workshops i Volume, støtter du DISIE -Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship, der kæmper for en bæredygtig fremtid ved at forløse potentialet for socialt og bæredygtigt iværksætteri i hele Danmark. 

X