Konferencer

Konferencer & workshops

SPECS

Få et samlet overblik over Volumes forskellige muligheder samt en gennemgang af alt det vigtigste du bør vide, hvis du er interesseret i at afholde dit arrangement i Volume. Dokumentet indeholder følgende: billeder af  hallen, plantegning, inventarliste og tekniske specifikationer.

Volume er Københavns grænseløse event space, hvor vi omfavner den industrielle historie og det rå udtryk, der danner de fysiske rammer for byens mest autentiske venue. Den gamle sporvognsremise, med sin centrale placering på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen, har med sin 700 m2, hidtil haft plads til 800 gæster.

I hallen kan alle organisationer og virksomheder, skabe konferencer og workshops efter egne behov og specifikationer – Volume omfavner og giver plads til de store armbevægelser, ideer og tanker.

Volume har tidligere lagt hus til Days of Impact, som er et af Danmarks førende impact hubs for sociale, grønne og bæredygtige iværksættere. Så hvis der skal tilrettelægges et event og eller konferencer for egne medarbejdere eller eksterne samarbejdspartnere i autentiske og inspirerende rammer, er Volume ideel til formålet. 

Vi tilbyder op til fire konferencepakker der tager højde for alle ambitions- og budget niveauer. Med vores 700 m2 store faciliteter kan vi tilbyde konferencer og workshop i større- og mindre omfang og til både siddende og stående gæster.

Hver gang du vælger at afholde dit arrangement i Volume, støtter du DISIE SPACE, der siden 2009 har arbejdet for at skabe en bæredygtig fremtid ved at støtte potentialet for socialt og bæredygtigt iværksætteri i hele Danmark.

X