Om

KPH VOLUME er en kulturinstitution i København, hvor vi omfavner den industrielle historie og det rå udtryk, der danner de fysiske rammer for et af byens mest autentiske venues. Den gamle sporvognsremise på Enghavevej 80, der ligger på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen, har med sine 700 kvadratmeter plads til arrangementer med alt fra 30 til 800 gæster.

I KPH VOLUME er der højt til loftet – både fysisk og kulturelt. Vores kulturscene danner året igennem ramme for mange forskellige events såsom; koncerter, udstillinger, festivaler, konferencer, film- og fotoshoots, modeshows og meget andet.

I KPH VOLUME bestræber vi os samtidigt efter at være hele Københavns grænseløse rum, hvor  byens borgere kan få mulighed for at afprøve og udvikle deres kulturelle ideer og kompetencer, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Vi har faciliteter til alle aspekter af kulturproduktion – fra spirende idé til færdigt produkt.

Vores vision er at være en samlende kulturinstitution, hvor byens mange arrangører kan lade sig inspirere, berige og udfordre hinanden i professionelle rammer. Dette, til glæde for alle os, der ønsker et dynamisk og levende musik- og kulturmiljø i København.

X