Om
VOLUME er en kulturinstitution i København, hvor vi omfavner den industrielle historie og det rå udtryk, der danner de fysiske rammer for et af byens mest autentiske venues. Den gamle sporvognsremise på Enghavevej 80, der ligger på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavnen, har med sine 700 kvadratmeter plads til arrangementer med alt fra 30 til 800 gæster.

 

I VOLUME er der højt til loftet – både fysisk og kulturelt. Vores kulturscene danner året igennem ramme for mange forskellige events såsom; koncerter, udstillinger, festivaler, konferencer, film- og fotoshoots, modeshows og meget andet. Hver gang du vælger at afholde dit arrangement i VOLUME, støtter du DISIE SPACE, der siden 2009 har arbejdet for at skabe en bæredygtig fremtid ved at støtte potentialet for socialt og bæredygtigt iværksætteri i hele Danmark – en impact startup ad gangen.

 

I VOLUME bestræber vi os samtidigt efter at være hele Københavns grænseløse rum, hvor byens borgere kan få mulighed for at afprøve og udvikle deres kulturelle ideer og kompetencer, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Vi har faciliteter til alle aspekter af kulturproduktion – fra spirende idé til færdigt produkt.

 

Vores vision er at være en samlende kulturinstitution, hvor byens mange arrangører kan lade sig inspirere, berige og udfordre hinanden i professionelle rammer. Dette, til glæde for alle os, der ønsker et dynamisk og levende musik- og kulturmiljø i København.


Booking: volume@disie.dk – Andre henvendelser: sh@kph-projects.dk


X